Kansanlähetys

Helsinki

Toimintaa Nuoret Lapset Media Lähetit Tietoa Yhteystiedot
Etusivu Kalenteri Toimintaa Nuoret Lapset Media Lähetit Tietoa Yhteystiedot Haku

Mika Ebeling

Olen Mika Ebeling, Helsingin Kansanlähetyksen pastori. Tärkein vastuualueeni on jumalanpalvelustoiminta.

Unelmani on, että jumalanpalvelukseen kokoontuva seurakunta saisi kasvaa Jeesuksen tuntemuksessa ja saisimme yhä enemmän muuttua sellaisiksi kuin Jumala haluaa.

Jeesus on käskenyt tehdä kaikki kansat opetuslapsikseen. Siksi unelmani on myös se, että voisimme esittää ymmärrettävästi Jeesuksen kutsun iankaikkiseen elämään mahdollisimman monelle.

Moni ei tunnu ymmärtävän sitä, että uskonasioita saa ja on syytäkin tutkia. Onko Jumalaa, joka on luonut meidät kaikki, vai onko maailmankaikkeuden järjestys vain sattumaa? Entä osoittaako omatunto ja ymmärrys oikeasta ja väärästä, että olemme vastuullisia olentoja Jumalan edessä? Entä mistä voin tietää, että Jeesus aivan aikuisen oikeasti nousi kuolleista? Mitä perusteita sen uskomiseen on? Voiko Jeesuksen oppia tuntemaan?

Jos uskon kysymykset askarruttavat mieltäsi, ota rohkeasti yhteyttä.

Vastaan myös raamattupiirityöstämme. Jos haluat mukaan raamattupiiriin, ota yhteyttä, niin etsin Sinulle sopivaa raamattupiiriä.

Mieluisin harrastukseni on shakki.

Olen tullut uskoon jo pienenä poikana. Luotan Raamattuun ja toivon mahdollisimman monen ihmisen löytävän pelastavan uskonyhteyden Jeesukseen. Unelmani on myös se, että Helsingin Kansanlähetys voisi olla paikka, jossa eri-ikäiset ihmiset saisivat vahvistua hengellisesti ja josta perheet voisivat löytää eväitä lasten kasvatukseen siten, että uskosta Jeesukseen tulisi luonnollinen osa nuorimmankin sukupolven elämää.

Mika Ebeling | Pastori
044 452 2237 | mika.ebeling@sekl.fi

Voit tukea Mikan työtä lahjoittamalla viitteellä 93020 tilille
FI 3380 0010 0155 8247 (Helsingin Kansanlähetys). Kiitos tuestasi!